За какво ще се разказва във втори сезон на Squid Game вероятно е сред най-задаваните въпроси сред феновете на сериалите. Вероятна за бъдещето на най-гледаната оригинална продукция на Netflix има милиони предположения, а към тях ще добавим още едно.

SAG Awards, Трой Коцур, Хо Йон-юнг и Лий Йонг-дже от Squid Game и постиженията на актьорите

Актьорите, които написаха история на SAG Awards

Голям успех за...

Че красивата Хо-Йон юнг се завръща и във втори сезон.

Идеята беше подметната от самия създател на сериала по време на разговор на Хуанг Донг-хюк с Deadline по време на церемонията по раздаването на наградите на Гилдията на продуцентите в Лос Анджелис.

"Ще видите още страхотни състезания, това е сигурно. Още събирам идеи за втори сезон. Дори не съм започнал да пиша сценария", коментира той. На въпрос дали ще се върнат някои от играчите от първи сезон, той отговаря отрицателно. "Повечето от тях са мъртви."

Донг-хюк обаче посочва към Хо-Йон юнг, която е до него на червения килим. Моделът и актриса беше в ролята на избягалата от Северна Корея Канг Се-бьок в първи сезон на Squid Game. "Да кажем, че тя може да има сестра-близначка. Ще видите", усмихва се режисьорът.

От излизането си на 17 септември 2021 г. Squid Game се превърна в най-гледаното съдържание на Netflix за всички времена. Носител е и на десетки награди, включително Златен глобус за поддържаща роля за Йон-су О (играч 001).