На участието си в "Еуфория" Сидни Суийни дължи възхода на кариерата си и това не смятаме, че е факт, по който може да се спори.

"Мъж на годината" GQ, Сидни Суийни, Александра Дадарио, Мили Алкот и най-секси дамите на наградите

Най-секси дамите на наградите на GQ

Нашата фаворитка е на водещата снимка

Но както често се случва, тази голяма възможност идва и с някои негативни страни. Именно за тях Суийни говори в интервю за британското издание на списание GQ.

Тя е една от звездите, които са на корицата за специалното издание, посветено на Мъж на годината на списанието. В интервюто актрисата разкрива, че голите сцени в сериала на HBO, създаден от Сам Левинсън, са ѝ донесли неприятности.

Сидни Суийни твърди, че по време на първи сезон на сериала в училищата започва да се разпространяват видеа от сериала, в които Каси, героинята ѝ, е гола. От училище това се пренася и в интернет под формата на екранни снимки.

Големият проблем обаче е бил в това, че някои хора са публикували нейни голи снимки от сериала и са тагвали нейни роднини и близки. "Братовчедите ми нямат нужда от това. Това е напълно отвратително и несправедливо."

Според актрисата е странно как героинята ѝ в сериала е сексуализирана в училище и зрителите виждат как тя страда от това, но в същото време правят точно това и в реалния живот - сексуализират я. 

Сидни Суийни, интервюто ѝ за The Hollywood Reporter, паник атаките, голите сцени и какво е да си млад актьор в Холивуд

Ще спре ли Сидни Суийни да снима голи сцени

Актрисата има твърдо мнение по този още въпроси

Но това далеч не спира Суийни от пътя, който е избрала, защото като творец смята, че това са просто образи, които тя изиграва. И дори се мотивира повече да влиза в роли, които вбесяват по някакъв начин обществото.