Да си на върха на кариерата звучи доста готино, особено в Холивуд. Предложенията за филми и сериали следват едно след друго, а същото важи и за номинациите за престижни награди. Все неща, които в момента изпитва Сидни Суийни.

Сидни Суийни, Vogue Хонг Конг и провокативните снимки на актрисата

Сидни Суийни знае как да провокира

Секси, както винаги, но и доста различна

След пробива си с "Еуфория" актрисата определено не може да се оплаче от липса на внимание или пък работни ангажименти. Но както добре знаем, монетата винаги има две страни. А от другата страна на блясъка и високобюджетните филми стоят напрежението, стресът и безсънните нощи.

В интервю за The Hollywood Reporter за юлския брой на списанието Суийни споделя, че това лято за първи път се е сблъскала с паник атаки. Оказало се е, че да скача от работата по един филм директно към друг, без да си даде особена почивка, не е никак добра идея. Нищо, че е на 24 години и иска да покори света.

Този психологически срив е наложил двуседмична почивка в родното ѝ място, обградена от семейството си и без никакъв достъп до телефон. За щастие, тази "терапия" е дала моментален ефект и сега актрисата може да се отдаде през следващите няколко месеца на снимките на Madame Web. Супергеройският филм на Sony, за който тя все още не може да каже нищо.

Сидни Суийни, Madame Web и присъединяването ѝ към Дакота Джонсън в супергеройския филм

Сидни Суийни ще прави компания на Дакота Джонсън в Madame Web

Сидни Суийни се присъединява към Дакота Джонсън

Сидни Суийни твърди, че е започнало буквално от нулата и е преминала през много неуспешни прослушвания, докато ѝ потръгне. Късметлийка е обаче, защото семейството ѝ е изключително подкрепящо. Толкова, че когато е едва на 13 години се местят в Лос Анджелис, за може тя да преследва мечтата си да стане актриса.

Парите обаче никога не са били в изобилие. Дори в момента, с две номинации за Еми и един куп проекти зад гърба си, Суийни твърди, че не чувства сигурност. Защото винаги е искала да има семейство и да роди докато е още млада. Но се притеснява, че в индустрията все още има много стигми относно младите майки и начинът, по който биват приемани.

Това я кара да се тревожи, че ако не работи, няма да има пари, с които да помага на децата си един ден, когато ги има. Отказва обаче да коментира дали има връзка с Джонатан Давино. В интервюто не коментира и слуховете, че двамата са се сгодили.

В момента не изпитва натиска да приема всяка една роля и се е научила как да преговаря за хонорара си. Но въпреки това се опитва да запълни максимално календара си с работа. Защото дори и да иска, не може да си позволи да си почине за шест месеца например. Просто няма кой да плаща сметките вместо нея.

Сидни Суийни твърди, че в момента на актьорите не се плаща толкова, колкото преди. Е, за вече утвърдените звезди е различно, но не и за нея. "Трябва да дам 5% от хонорара на адвоката си, 10% на агента, 3% на моя бизнес мениджър. Трябва всеки месец да плащам и на публициста си, което в крайна сметка е повече от ипотеката."

Казвайки всичко това, актрисата не търси съжаление, а просто напомня, че реалността на бизнеса е по-различна от лъскавата опаковка, която виждаме. Но се справя и доста добре, защото след пет години постоянна работа е успяла да си купи дом в Лос Анджелис, което не е чак толкова лесна задача, дори за хората, които живеят от много дълго време там.

Относно голите сцени, Суийни продължава да има твърдо мнение, което отстоява и в интервюто си за The Hollywood Reporter. "Хората забравят, че играя даден персонаж и си мислят "О, тя се съблече на екран, значи вече е секс символ."

Сидни Суийни, Ford Bronco и хобито на актрисата да ремонтира стари автомобили

Необичайното хоби на Сидни Суийни

Актрисата обича да държи нещата в свои ръце

Актрисата казва, че няма никакъв проблеми с голите сцени и няма да спре да снима такива, ако сюжетът ги изисква. Но ѝ се иска разговорът за това как се приемат актьорите от хората да бъде малко по лесен и открит.