С ролите си в драматичните сериали "Еуфория" и "Белият лотос", комедийния филм "Обичам да те мразя" и хоръра "Непорочна", Сидни Суийни е доказала, че се чувства комфортно в различни жанрове. А докато чакаме завръщането ѝ на малкия екран в предстоящия сезон на сериала, с който набра още по-широка популярност, научаваме, че ѝ предстои да започне работа и по нов филм.

Кое ще е следващото момиче на Бонд

Кое ще е следващото момиче на Бонд

Предположенията на букмейкърите

В трилъра The Housemaid актрисата ще бъде Мили - жена с труден живот, която започва нова работа като домашна прислужница в дома на богата двойка. Скоро след това обаче научава, че тайните на семейството са много по-опасни от нейните собствени.

В ролята на съпругата Нина очакваме да видим Аманда Сейфрид, но все още не се знае кой ще ѝ партнира като съпруга Андрю.

Трилърът обещава да е наистина интригуващ, предвид че е базиран на излезлия през 2022 г. роман на Фрида Макфадън, който вече над година продължава да е в списъка с бестселъри на New York Times, пише Deadline. Само на английски език са продадени повече от три и половина милиона копия. Книгата е преведена на 40 езика и е издадена и на български със заглавието "Прислужницата".

Романът е адаптиран в сценарий от Ребека Соненшайн, а режисьор на филма е Пол Фейг, избран от студио Hidden Pictures. Продуценти са Тод Либерман, режисьорът Пол Фейг, както и двете актриси в главните роли като изпълнителни продуценти.

Дързост, власт, голота и секс - провокациите в Eden с Джуд Лоу, Сидни Суийни и Ана де Армас

Дързост, власт, голота и секс - провокациите в Eden с Джуд Лоу, Сидни Суийни и Ана де Армас

На снимачната площадка няма място за задръжки

Колкото до Аманда Сейфрид, тя последно участва в сериала The Dropout на Hulu, с който грабна награда Еми за най-добра актриса. Сидни Суийни пък последно представи новия си филм Eden на филмовия фестивал в Торонто.