Трети сезон на "Белият лотос" вероятно е едно от най-вълнуващите продължения на сериали, които очакваме. Първи се развиваше в Хавай и основната му тема (концептуално) бяха парите, а вторият ни пренесе в Сицилия, където темата беше сексът.

"Белият лотос" и първи кадри от снимките на трети сезон, на които виждаме Патрик Шварценегер и Айрис Апатоу

Какво ни очаква в "Белият лотос" в Тайланд

Първи кадри от снимките на сериала

Каква по-вълнуваща основна линия от горните две може да има? Смъртта, разбира се. Поне според създателя на "Белият лотос" Майк Уайт. Вече знаем, че третият сезон се развива и снима в Тайланд, а работата по снимките съвсем скоро ще приключи.

Един от актьорите в трети сезон - припомняме, че сред тях е и българинът Юлиан Костов - Уолтън Гугинс публикува в Instagram профила си кадри от времето извън снимачната площадка.

Виждаме го да се забавлява с колегите си Мишел Монахън, Лесли Биб, Кари Кун, като слага таг "приятели" на снимките си. В по-ранна публикация пък се вижда по-голяма част от снимачния екип, които са във видимо добро настроение на плажа.

За самия сюжет на трети сезон не се знае много, освен че отново ни очаква пъстра смес от хора, заминали на почивка в хотел от веригата "Белият лотос", този път в Тайланд. Единственият завръщащ се герой е спа служителката Белинда (Наташа Ротуел), която участваше в първи сезон.

В "Белият лотос" 3 участват още Паркър Поузи, Джейсън Айзъкс, Патрик Шварценегер, Ейми Лу-Ууд. Премиерата му се очаква през 2025 г., пишат ScreenRant.