Последните две години са изпълнени с положителни емоции за Аманда Сейфрид. През 2020 г. тя стана майка за втори път, а само преди няколко месеца влезе в една друга много предизвикателна роля.

The Dropout, Елизабет Холмс и първи трейлър на сериала с Аманда Сейфрид за измамата на Theranos

Как се печелят милиарди с една лъжа

Трейлър на The Dropout с Аманда Сейфрид

Точно така, става дума за тази на Елизабет Холмс в сериала на Hulu The Dropout. А предстои да я видим и в друг много интересен проект - The Crowded Room, където ще си партнира с Том Холанд.

Като цяло, нещата изглеждат добре за 36-годишната актриса в професионален план. Но невинаги тя се е чувствала толкова уверена, колкото в момента. Всъщност, тя е преминала през неприятни и стресиращи ситуации, свързани с професията си.

Тя прави дебюта си през 1999 г. в сериала As the World Turns, като по-популярна става с ролите си в "Гадни момичета" (2004 г.) и "Вероника Марс" (2004-2006 г.), като и в двата случая е на едва 19 години. В интервю за списание Porter Аманда Сейфрид казва, че е имала много неприятни преживявания на снимачната площадка.

Не уточнява дали става дума за някоя от тези две продукции, но казва, че ѝ се е наложило, когато е била едва на 19 години, да се разхожда по снимачната площадка без бельо. Иронично си задава въпроса защо самата тя е допуснала това да се случи.

Като след това си отговаря, че е била едва на 19 и не е искала да създава проблеми на когото и да било, защото просто е искала да запази работата си. Още преди години Сейфрид каза, че за нея с възрастта става все по-трудно да снима секс сцени. А това, че вече е майка тотално е преобърнало критериите ѝ за избор на роля, пише IndieWire.

В интервюто за списание Porter Аманда Сейфрид казва още, че нищо, свързано с работата ѝ, не може да я пречупи. Единственото ѝ слабо място е семейството.