Петък е и както винаги отбелязваме края на работната седмица с преглед на новата музика, излязла през нея. И понеже нямаме търпение да стане топло, наблягаме на латино ритмите.

Започваме ударно с нова песен с участието на Шакира. След като се разправи с вече бившата си половинка Жерар Пике в сингъла "BZRP", тя удря едно рамо на сънародничката си Karol G за регетон парчето"TQG".

Оставаме все така в Колумбия, където очевидно се прави доста музика. Камило е голямата звезда в страната си в момента, а и за цяла Латинска Америка, а последният му сингъл е в колаборация в Камила Кабейо.

Надаваме ухо и към новия сингъл на Кали Учис. Певицата може и да е американка, но, изненада! - от колумбийски произход. "Moonlight" е част от предстоящия й да излезе през април албум Red Moon In Venus, а ние не спираме да се дивим на изключително приятната музика, която прави.

Точно днес пък излиза новият албум на виртуалната група на Деймън Олбърн Gorillaz. Песните от него са налични за слушане в YouTube канала на бандата, като избираме да се спрем на "Tormenta", която е с участието на Bad Bunny, за да останем още малко на латино вълна.

За финал сме оставили нещо забавно, каквото обикновено очакваме от Джейсън Мраз. Новият албум на американеца Mystical Magical Rhythmical Radical Ride ще се появи по някое време тази година.