Само след няколко дни по кината ще се завърти "Изгубеният град", в който в главните роли ще видим Сандра Бълок и Чанинг Тейтъм.

Сандра Бълок, Брад Пит, "Изгубеният град" и как двамата се събират за филма

В какви отношения са Сандра Бълок и Брад Пит

Актьор в нужда се познава

В него Бълок отново ще влезе в екшъна така, както сме я виждали да го прави не един и два пъти през годините. От интервю на актрисата за TooFab, фокусирано върху "Изгубеният град", разбираме, че има филм с нейно участие, от който тя се срамува.

Разбира се, няма как да знаем кой е той, защото през годините се е снимала не в една и две продукции. Но не е нужно и да гадаем, защото Сандра Бълок казва и за кой филм става дума. Оказва се, че "Скорост 2" (1997 г.) тя смята за най-голямата си грешка и се срамува, че е участвала в него.

Според нея, филмът просто е бил безсмислен и ѝ се иска въобще да не се е съгласявала да участва. Става дума за продължението на "Скорост" от 1994 г., в което Бълок и Киану Рийвс влязоха в главните роли. Но ако този филм стана хит и до днес хората го гледат, същото не важи за продължението.

В "Скорост 2" Рийвс не участва, а неговото място е заето от Джейсън Патрик. С две думи, във филма Ани (Бълок) и гаджето ѝ се опитват да спрат круизния кораб, на който са се качили, за да си почиват, от това да се разбие в петролен танкер.

Киану Рийвс, Сандра Бълок, "Скорост" и кога двамата са се харесвали

Невъзможната любов между Киану Рийвс и Сандра Бълок

А каква двойка можеха да бъдат само

От People припомнят, че миналия декември Киану Рийвс сподели в шоуто на Греъм Нортън, че не се е съгласил да участва в продължението, защото просто сценарият и идеята не са му допаднали. Но пък много е искал отново да снима заедно със Сандра Бълок.