Минаха повече от четири години, откакто се появи новината за сериал по "Талантливият мистър Рипли" - трилърът на Патриша Хайсмит, който добре познаваме от филма с Мат Деймън и Джуд Лоу от 1999 г.

Ripley, "Талантливият мистър Рипли", Дакота Фанинг, Андрю Скот и кого ще видим в сериала на Showtime

Кого ще видим в сериала "Талантливият мистър Рипли"

Любопитно

Сериалът, който е кръстен просто Ripley, няколко пъти смени стрийминг компанията си, като последно се озовава в ръцете на Netflix. Именно те съобщават, че ще го гледаме по някое време през 2024 г.

Заедно с това виждаме и първи кадри на Андрю Скот като Том Рипли - измамникът, нает от милионер, да открие разглезения му син Дики, който се е отдал на бохемски живот в Италия. Историята взима тъмен обрат, когато постепенно разбираме скритите мотиви на Рипли.

Скот стана известен с няколко роли в последните години като сериала Fleabag и драмата All of Us Strangers, като междувременно продължава да е доста популярен като театрален актьор на Острова.

В ролята на Дики ще видим Джони Флин ("Ема", The Dig), а в тази на неговата годеница Мардж - Дакота Фанинг ("Война на световете", The Alienist). Ripley ще има осем епизода, а техен режисьор е Стивън Зейлиън ("Списъкът на Шиндлер"), уточняват Vanity Fair.