Обожаваме анимационни филмчета още от деца. Макар да не е сред най-известните аниимации на Disney, една от любимите ни е "Лисицата и хрътката" от 1981 г.

Атила - бордър колито от Бразилия, което има живот за завиждане

Кучето, което ни учи как да си живеем живота

Определено не му е скучно

Прекрасно филмче за истинско приятелство между лисиче и куче, което винаги ни е трогвало до сълзи. Затова и страшно много се зарадвахме, когато попаднахме на историята за "Лисицата и хрътката", но в реалния живот.

Ричард Боулър бил в строителния бизнес, но решил да промени живота си и затова се преместил с приятелката си от графство Бедфордшър в планината близо до град Коруен в Северен Уелс.

Двойката се настанила в малко имение, заедно с кучето им Мади. Ричард използвал, че е сред дивата природа, за да се отдадат на едно от хобитата си - фотографията.

Един ден негово съседи му донесли едно малко (още сляпо) лисиче, което намерили случайно в гората. Поради някаква причина майката лисица изоставила малките, а бащата избил всички от котилото, без това женско лисиче, което се нуждаело от някой, за да оцелее.

Ричард и приятелката му решили да го вземат и да се грижат за него, като се надявали, че някак си ще се разбере с кучето им. Но тогава се случило нещо, което не очаквали.

Домашният им любимец Мади не само приел без възражения изсоставената малка лисичка, но и я взел под "крилото" си и започнал да се грижи за нея като за свое кутре.

Семейството кръстило лисицата Роузи, която вече е на 15 месеца и е неразделен приятел с Мади. Роузи се оказала и много интелигентна и научила много от командите, които изпълнявал Мади. Точно както правело кучето, така и лисицата започнала да сяда по команда, да носи предмети и дори донякъде си изградила хигиенни навици, пише Daily Mail.

А снимките на двамата приятели, които Ричард качва в профила си в Instagram, са просто очарователни. Върнаха ни в детството в спомените за любимата ни история за "Лисицата и хрътката".

Winnie_thecocker - кучето, по което всички полудяха в Instagram

Защо всички си падат по това куче

Кокер шпаньолката Уини, която стана интернет звезда