Instagram е безкрайно море от профили на толкова много различни хора. Оказва се обаче, че не само хората можем да бъдем интернет звезди, а и животните. 

Кучето динго, паднало от небето, или какво е да спасиш животно в Австралия

Спасеното куче, което не е куче

Невинаги сме наясно какво ни очаква

Доказателство за това е профилът на едно куче - английският кокер шпаньол Уини, който в социалната мрежа се подвизава под името Winnie_thecocker. 

Само за няколко месеца косматото животинче има повече от 490 хиляди последователи. С толкова много последователи не могат да се похвалят по-голямата част от родните знаменитости. Но какво прави Уини толкова специална, че да се превърне в такава Instagram сензация?

Много неща, но най-вече нейните очи. Малката кокерка има такива уникални синьо-зелени очи с огромни мигли, че прилича на някои от принцесите на Disney, както я описват повечето от феновете ѝ. Други правят сравнение с ней и Лейди от "Лейди и скитникът" и то най-вече заради съвпадението в породата.

Уини е родена на 28 октовмри 2019 г., но първата ѝ снимка в Instagram е още от коремчето на майка ѝ, тъй като нетърпеливата да се появи на бял свят нейна собственичка качва дори изображение от видеозона. 

Под някои от снимките на Уини, стопанката ѝ пише, че кучето вече получава множество предложения за реклами, може би и затова в профила на кокерчето в Instagram има оставен специален мейл за бизнес оферти. 

На това му се казва да си роден с късмет и да си звезда още преди да се появиш на бял свят. 

Купата - грузинското бездомно куче, което помага на децата да пресичат

Бездомното куче герой

Едно грузинско куче, което стана звезда в социалните мрежи