Силвестър Сталоун сякаш успя да остави семейните драми и неразбирателства зад гърба си и сега отново може да се фокусира върху работата си.

Силвестър Сталоун, Дженифър Флавин, как се справиха с развода си и какво разкри актьорът за семейството си

Силвестър Сталоун - откровено за развода

И как със съпругата му са преодолели тежкия период

Актьорът обаче много обича да разказва интересни истории от дългата си кариера. И по време на пандемията редовно го правеше в профила си в Instagram. Сега научаваме и за поредната, но от негово интервю за The Hollywood Reporter.

Запитан каква е била най-голямата сума, която е получавал за роля, той умело не отговаря, но пък казва каква е била най-голямата сума, която е отказал. Става дума за цели 34 милиона долара. Сталоун пояснява, че още преди "Рамбо 3" (1988 г.) да е бил напълно завършен, от студиото са искали да направят четвърти филм, защото са били убедени в успеха.

Но тогава на Силвестър Сталоун му се е сторило прибързано и е отказал. От The Hollywood Reporter уточняват, че като се вземе предвид инфлацията, в момента стойността на тези 34 милиона долара би била значително по-висока - 85 милиона долара.

Силвестър Сталоун, Kansas City и първата голяма роля в сериал за актьора

Първата голяма роля на Силвестър Сталоун в сериал

Нови висини за покоряване

В момента Сталоун се чуди на себе си защо е отказал толкова много пари, но той все пак успя да заснеме четвърти филм за Джон Рамбо, но много години по-късно - чак през 2008 г. Успя да участва и в пети, който излезе по кината през 2019 г.