Когато в края на това лято се появи новината, че Силвестър Сталоун се развежда със съпругата си от последните 26 години, много хора бяха шокирани. Не само от това, че е възможно да минеш през развод на 76 - на толкова е Слай, но и защото той и Дженифър Флавин винаги са изглеждали като съвършеното семейство.

Силвестър Сталоун, Дженифър Флавин и новината, че са се отказали от развода

Какво се случва между Силвестър Сталоун и Дженифър Флави

Ще има ли развод в крайна сметка

За щастие с общи усилия и, вероятно, доста компромиси, двамата успяха да се разберат и разводът остана само неприятен момент от последните няколко месеца. А сега Сталоун говори за първи път открито за случилото се пред Sunday Times.

"Нека просто да кажа, че беше бурен период. Осъзнах кои са най-важните неща в живота ми - любовта към семейството ми. Тя е над работата, а това се оказа урок който трудно научих", казва актьорът от "Роки".

Снимка 593084

Източник: GettyImages

Той допълва, че през голяма част от брака си с Флавин е бил "отсъстващ" от живота на дъщерите си. "Не съм им обръщал достатъчно внимание, докато растяха. Вълнувах се само от кариерата си. А сега осъзнах, че не ми остава чак толкова време и трябва да започна да се интересувам от живота им."

Снимка 593085

Източник: GettyImages

Силвестър Сталоун и 54-годишната Дженифър Флавин се женят през 1997 г. Двамата имат три дъщери - 26-годишната София, 24-годишната Систин и 20-годишната Скарлет. Слай е баща и на двама сина от предишния си брак с актрисата Саша Чак.