По-рано този месец звездното семейство Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс завладя бокс офиса, след като филмите им "Никога повече" и "Дедпул и Върколака" се представиха повече от убедително. Миналата седмица обаче дойде ред на премиерите на още две нови заглавия - "Мигни два пъти" и "Гарванът".

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли превзеха бокс офиса

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли превзеха бокс офиса

"Дедпул и Върколака" премина границата от 1 милиард, а "Никога повече" се представи над очакванията

Режисьорският дебют на Зоуи Кравиц с участието на Чанинг Тейтъм в главната роля, както и новата версия на филма с Брандън Лий от 1994 г. обаче не успяха да се представят достатъчно добре в бокс офиса.

Психологическият трилър "Мигни два пъти" се е отчел с приходи от 7.3 милиона долара, което е възможно най-малкото според очакванията. Въпреки това филмът, който сега заема четвърто място в бокс офис класацията, не е във финансова опасност, тъй като в него са били вложени иначе скромните 20 милиона долара.

По-неприятни са новините за представянето на "Гарванът". 30 години след излизането на оригинала, филмът с Бил Скарсгард, в който са били вложени 50 милиона долара, се е отчел с печалба от само 4.6 милиона долара. Това му отрежда едва осмо място в списъка.

И докато по-новите заглавия очевидно не могат да привлекат толкова интереса на публиката, "Дедпул и Върколака" продължава да държи първото място и през петия уикенд от премиерата си. Marvel продукцията с Райън Рейнолдс и Хю Джакман вече е надхвърлила печалбата от над един милиард и 200 хиляди долара в световен мащаб.

На втората позиция се нарежда "Пришълецът: Ромул" с 225 милиона долара глобални приходи, спечелени в първата седмица откакто е по кината.

Един за всички, всички срещу Блейк Лайвли - драмата около новия филм "Никога повече"

Един за всички, всички срещу Блейк Лайвли - драмата около новия филм "Никога повече"

Защо всички не спират да обсъждат темата

На трето място пък остава "Никога повече" с участието на Блейк Лайвли и Джъстин Балдони, който продължава да се представя повече от добре със спечелени 242.6 милиона долара в световен мащаб за трите седмици, откакто е по кината, пише The Hollywood Reporter.