"Дедпул и Върколака" направи точно това, което се искаше от филма и всички фенове очакваха - вдъхна нов живот и надежда на на уморената киновселена на Marvel.

Трейлър на "Дедпул & Върколака" с Райън Рейнолдс и Хю Джакман

Трейлър на "Дедпул & Върколака" с Райън Рейнолдс и Хю Джакман

Киновселената на Marvel ще бъде разтърсена

Успехът бе очакван и защото това се яви първият филм на Marvel, който в САЩ е категоризиран като 18+. След първите няколко дни по кината вече знаем и какви са приходите, а те са наистина впечатляващи.

Става дума за 205 милиона долара от кината в Северна Америка и още 233.3 милиона долара от тези в световен мащаб. Така сметката показва, че приходите на "Дедпул и Върколака" от бокс офиса до момента са 438.3 милиона долара, пише The Hollywood Reporter.

Снимка 676032

Източник: Форум Филм България

Точно този филм са чакали зрителите, защото в САЩ поставя рекорд за най-доходоносен филм след първите дни от премиерата си, който е категоризиран като 18+. Освен това, "Дедпул и Върколака" вече е филмът с най-много приходи в първите дни след пускането си и за Райън Рейнолдс, и за Хю Джакман.

Какво да очакваме от "Дедпул и Върколака" с Райън Рейнолдс и Хю Джакман

Какво да очакваме от "Дедпул и Върколака" с Райън Рейнолдс и Хю Джакман

Супергероите на Marvel имаха нужда точно от това

Филмът се нарежда на пето място при супергероиските филми по това отношение. В световен мащаб "Дедпул и Върколака" е най-доходоносната премиера след "Аватар: Природата на водата".