Принц Уилям винаги е бил зрелият и отговорен по-голям брат, съпруг и баща. В ролята си на бъдещ крал на Великобритания, той и за миг не е оставял място за колебание дали е достоен за поста, който ще заеме в бъдеще.

Херцогът на Кеймбридж и съпругата му Кейт Мидълтън се справят успешно както с отглеждането на трите си деца, така и със своите непрекъснато увеличаващите се кралски ангажименти. Принц Уилям има няколко теми, които са на му сърце - едната е грижата за психичното здраве, а другата - за околната среда.

Въпреки че винаги е бил здраво стъпил на земята, херцогът осъзнава много истини за живота чак след като става баща. В нов документален филм, посветен на опазването на природата, който ще се излъчи следващият месец, принц Уилям споделя, че бащинството му е дало "ново чувство за цел".

Снимка 497555

Източник: GettyImages

В "Принц Уилям: Планета за всички ни" ще се разказва за това колко е важно за него възстановяването на природните ресурси и запазването им за следващите поколения.

"Сега в живота си имам Джордж, Шарлот и Луи - перспективите ми се променят. Искам да предам на следващото поколение дивата природа в много по-добро състояние, отколкото е днес", разказва херцогът на Кеймбирдж.

Снимка 497556

Източник: GettyImages

Самият той винаги е бил фен на пътуванията и времето, прекарано сред природата. Затова и държи много децата му да имат нормално детство, което включва много игри и занимания на открито, било до земята, растенията и животните, предава Daily Mail.

Принц Уилям, принц Хари и поредните им опити за комуникация

Последният разговор на Уилям и Хари

Какви са отношенията им днес

Новата инициатива на принц Уилям определено много ни харесва и се надяваме със своето влияние да допринесе за положителни промени и да спечели подкрепата на световни лидери. И сме сигурни, че ако Хари и Меган не бяха напуснали кралския двор, щяха да застанат плътно зад него.