Дори да не са се разделили със скандал, както предполагат някои, отношенията между принцовете и братя Уилям и Хари определено не са както преди години. От една страна е решението на по-малкия да напусне кралския двор, а от друга - хиляди километри, които ги делят от няколко месеца.

При подобни обстоятелства няма как да очакваме чудеса, но важното е, че двамата не спират да полагат усилия, за да не губят връзката помежду си. Последният път, в които Уилям и Хари са комуникирали, е било по повод рождения ден на херцога на Съсекс на 15 септември.

Според кралския експерт Кейти Никол, дистанцията между двамата има и своята положителна страна. Днес те общуват много по-свободни приятелски, отколкото преди няколко месеца.

Снимка 497153

Източник: GettyImages

След като първоначалният шок от Мегзит утихна и всеки заживя своя живот, Уилям и Хари намират нови и нови теми за разговори, които са далеч по-братски и приятелски, отколкото свързани само с протокол и кралския двор, предава Daily Mail.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и как честитиха рождения ден на принц Хари

Закачката на Уилям и Кейт с Хари

Специален поздрав

Сега Хари и Меган имат и много какво да разказват, защото, по последна информация, вече са се преместили в имението, което закупиха наскоро, и изучават новия си квартал.