Един от секс символите на 90-те, който продължава да вълнува феновете си както с визията си, така и с турбулентния си личен живот. И на 55 години Памела Андерсън продължава да е забележителна личност, която най-после е решила да влезе в мир с миналото си.

Памела Андерсън, премиерата на "Чикаго" и синовете й Брандън Томас Лий и Дилън Джагър Лий

Памела Андерсън пак го направи

И заслужава овации

Поне така изглежда от документалния филм Pamela, a love story, който от 31 януари може да гледаме в Netflix. За разлика от лимитирания игрален сериал Pam&Tommy, който проследяваше случая с открадната касета с домашни секс записи на Андерсън и тогавашния й съпруг Томи Лий (може да го гледаме в Disney+), сега тя участва пълноправно в снимките.

"Искам за първи път да имам контрол над разказа за себе си", казва Памела в трейлъра. "Трябваше да градя кариера от нулата, но не съм някаква девица, която има нужда от спасяване. Озовавала съм се в шантави ситуации и съм оцеляла."

Филмът на Райън Уайт обещава да ни покаже истинската Андерсън извън образа на секс богиня, в какъвто сме свикнали да я виждаме. "Тя ми приготви вечеря вечерта преди да започнем снимките. Помня, че я попитах как ще процедираме с прическата и грима й, а тя се изсмя: Живея на остров в Канада. Сама си правя косата и грима", разкрива Уайт.

Pamela, a love story е продуциран от големия син на Андерсън и Томи Лий Брандън Томас Лий, а премиерата му е на 31 януари в Netflix.