Първият месец от годината измина точно толкова неусетно, колкото и предните 12 от старата. Но няма да се жалваме, защото с пристигането си февруари носи не само нови преживявания, но и филми и сериали за гледане.

Новите филми и сериали на Netflix през януари, сред които са Society of the Snow и Griselda

Новите филми и сериали на Netflix през януари

Ето какво се задава в първия месец от годината

Особено когато е студено времето, не ни иска да мърдаме по-далеч от дивана и затова Netflix са се погрижили отново да не скучаем. Ето и кои филми и сериали на стрийминг платформата ни грабнаха вниманието през месец февруари.

Let's Talk About CHU

Започваме най-краткия месец от годината с една тайванска продукция, която ще се опита да разбие много табута, свързани със секса.

Филмът ще ни запознае с Чунг Ай, която е най-малкото дете в семейството си, но може би и най-разкрепостеното. Успоредно с работата си, тя поддържа профил в социалните мрежи, с който иска да образова повече хора на тема секс.

Тя е скептично настроена към любовта и прокламира секса с приятели, без да има допълнителни ангажименти и обвързване. Но покрай разпадането на връзките на всички в семейството ѝ Чунг намира път към щастието и любовта.

Let's Talk About CHU е в Netflix от 2 февруари

Lover, Stalker, Killer

Продължаваме с документална поредица, която ще ни покаже, че приложенията за запознанства могат наистина да бъдат опасни.

Ще видим как животът на Дейв се преобръща, когато след като приключва дълга връзка решава да поднови срещите с жени. И така Лиз и Кари са две от жените, с които осъществява връзка през приложението.

И въпреки че дава ясно да се разбере, че не търси нищо сериозно, много бързи Дейв бива въвлечен в любовен триъгълник, който застрашава живота му.

Lover, Stalker, Killer е в Netflix от 9 февруари

Avatar The Last Airbender

Още преди няколко години стрийминг платформата заяви, че ще създаде игрален филм, базиран на любимия на милиони деца анимационен сериал.

И точно този месец най-сетне ще видим какво точно са ни подготвили. Разбира се, историята е добре позната и ще проследи младият Аватар Анг.

Точно той се научава да контролира и четирите елемента - вода, земя, огън и въздух. По този начин ще може да възстанови баланса в света, застрашаван от ужасяващата Огнена нация.

Avatar The Last Airbender е в Netflix от 22 февруари

Mea Culpa

Завършваме месеца с трилър, който отново ще ни потопи в криминалния свят, а главната роля е поверена на Кели Роуланд.

Тя ще изиграе адвокат Мия Харпър, която се захваща с убийството на артиста Заир Малой (Треванте Роудс). И бързо разбира, че истината не е толкова очевидна, колкото изглежда на пръв поглед.

Докато се опитва да защити своя клиент, Мия разбира, че всеки, замесен в случая, е виновен за нещо. 

Mea Culpa е в Netflix от 23 февруари

През месеца в стрийминг платформата може да хвърлим един поглед и на One Day (8 февруари), A Killer Paradox (9 февруари) и Players (14 февруари).