Всеки следващ епизод на "Много мой човек" забърква Миро (Башар Рахал), Виктор (Юлиян Малинов) и Петър (Калоян Катинчаров) във все по-големи каши.

Нова любов и непредвидени разходи в новия епизод на "Много мой човек" по NOVA

Нова любов и непредвидени разходи в новия епизод на "Много мой човек"

Какво очаква тримата майстори в комедийния сериал

Миро вече не се съмнява в жена си, но пък разходите около абитуриентския бал на Ивана му тежат все повече. А фактът, че загубиха най-големия си обект само влошава положението. В новия епизод ще разберем какъв нов план е измислил, за да осигури дохода на бригадата.

Но и представа си няма, че съпругата му е намерила парите в брой, които държи в куфара си с инструменти и отчаяно иска да разбере защо я лъже, че са пред фалит.

На Петър също няма да му бъде лесно, защото лъжата пред Ивана, че е лекар започва да тежи все повече. Най-вече, когато получава покана за вечеря с родителите ѝ.

Калоян Катинчаров, "Много мой човек", спортът, амбицията и по какво си прилича с героя си от сериала на NOVA

Калоян Катинчаров - от полицай в "Братя" до майстор в "Много мой човек"

Актьорът за новия комедиен сериал, за работата с Башар Рахал и Юлиян Малинов и за героя му Петър

Маргарита е бясна от не само от разголената си фотосесия с баниците, но и от факта, че малкият Митко отнася подигравки заради нея. Майкъл ще се опита да я омилостиви, но това може да доведе до много сконфузна ситуация. Ще разберем какво ще се случи в шести епизод на "Много мой човек" тази вечер от 20 ч. по NOVA.