Уважаваме безкрайно Netflix и всичките им оригинални продукции, които успяха да разчупят стандартите. Но има два сериала на НВО, които предават човешките слабости без да прибягват до специални ефекти, внушителни CGI декори или фантастична атмосфера.

"Белият лотос", Дженифър Кулидж, Джон Грай и кой се завръща във втори сезон на сериала на НВО

Още познати лица във втори сезон на "Белият лотос"

Какво да очакваме от сериала на НВО Мах

И това са "Наследници" и "Белият лотус". Докато очакваме всеки момент (на 30 октомври) премиерата на втори сезон на втори, поглеждаме към четвърти на първия. И откриваме нов тийзър.

Може да е едва около половин минута, но ни е достатъчен, за да се уверим, че напрежението и нивото от предните три сезона са налице. И семейните войни в семейство Рой продължават.

Очакваме да видим докъде ще стигне продажбата на медийната империя Waystar Royco на IT визионера Лукас Матсън (Александър Скарсгаад). Както и как точно ще се преразпределят силите в семейство Рой - ще устои ли съюзът на част от децата срещу патриарха Логан Рой (Брайън Кокс).

Налице е и напрежение в семейството на Шив Рой (Сара Снук) и Том Уомсганс (Матю Макфейдън), както и в несигурната душа на Кендъл Рой (Джеръми Стронг), започнал "бунта" срещу баща си.

Премиерата на четвърти сезон на "Наследници" се очаква през пролетта на 2023 г.