Юли е, настроението е ваканционно и със сигурност имаме нужда от сериал, който да допринесе още повече за това. "Белият лотос" определено е такъв и можем просто да изгледаме отново първи сезон, докато очакваме втори. А той се задава.

Дженифър Кулидж, "Белият лотос" и потвърждението за участието й в сериала на НВО

Дженифър Кулидж - за втори път на почивка

Във втория сезон на "Белият лотос"

Действието на втори сезон ще се развива в Сицилия в друг хотел от веригата "Белият лотос".

Първоначално създателят му Майк Уайт обяви пред Entertainment Weekly, че в продължението ще видим изцяло нови герои.

И все пак двама от тези от първи сезон, който се развиваше на Хаваите, ще се завърнат. Говорим за Дженифър Кулидж, който отново ще е взискателната Таня - новина, която беше потвърдена преди месеци. Ще се завърне обаче и Грег - любовната тръпка на Таня от първи сезон. В ролята е Джон Грайс.

Ето и кого още ще видим във втори сезон на "Белият лотос": Тио Джеймс ("Дивергенти"), Обри Плаза ("Легион"), Том Холандер ("Нощният мениджър"), Майкъл Империоли ("Семейство Сопрано"), Хейли Лу Ричардсън (The Edge of Seventeen).

Както виждаме от краткия тийзър, снимките в Сицилия текат на пълни обороти. За разлика от първия, втори сезон ще бъде с епизод по-дълъг - ще видим седем епизода. Премиерата на "Белият лотос" се очаква в края на тази или началото на 2023 г. по НВО Мах.