Да спи в кучешко легло, да ака на открито и да бъде наградено с кучешки бисквити за добро поведение изглежда като мечта за всяко кученце. Но вместо това Мяу Далин е тази, която щастливо поема безгрижния живот на куче.

"Казвам се Мяу като котка, но съм куче", обяснява жената с розова коса от САЩ на водещите на австралийското радио предаване The Kyle & Jackie O Show. 

Слагайки чифт изкуствени кучешки уши и нашийник, Далин, която нарича себе си "куче момиче" казва, че се идентифицира като куче и напълно се е потопила в начина на живот на едно такова животно. 

"Имам одеяла и възглавници там", добавя Далин за кучешката клетка, в която спи всяка вечер. "Има нещо в това да съм в затворено пространство, не знам дали ме кара да се чувствам защитена от света или ме кара да се чувствам сякаш светът е защитен от мен, но със сигурност се чувствам комфортно!."

Ксилофагия в действие - жената, която от 20 години яде тоалетна хартия всеки ден

Жената, която от 20 години яде тоалетна хартия всеки ден

Как и защо го прави

Далин, която редовно удостоява своите над 15 000 зрители на Twitch с навиците си, включително да играе игри на донасяне на топка и да гризе кокали, казва, че е започнала да прегръща енергията на голямото куче в нея, след като е станала независим възрастен.

"Чудото, което идва с играта и просто да бъдеш омагьосан от живота около теб, е нещо красиво", казва тя. "Реших, че след като изкарвам парите си сама и плащам собствения си наем, тогава мога допълнително да правя всичко, което искам. И исках да бъда куче!"

Джес Луис - жената, която има връзка с 27 години по-възрастен мъж, но я пази в тайна

Жената, която има връзка с 27 години по-възрастен мъж, но я пази в тайна

Когато страховете не те отказват от любовта

И тя далеч не е единственият човек, превърнал се в куче по собствено желание. Японец, който е приел прякора "Доброто момче", наскоро похарчи над 15 000 долара за хиперреалистичен костюм на коли, за да изпълни мечтата си от цял живот да стане Ласи.

Над 1000 души, които предпочитат да бъдат признати за най-добрия приятел на човека, а не за човека, се събраха на железопътната гара Berlin Potsamer Platz в Германия за среща през септември. Глутницата изкуствени четириноги предизвика призиви за контрол на животните, тъй като те публично виеха и лаеха един друг.

Далин също се радва на компанията на други, които свободно приемат нейното решение да се възприема като куче. "Имам водачи", обяснява жената на въпрос дали има гадже. "Те са нещо като треньори на кучета."

"Хранят ме, водят ме на разходки, тренираме, което е едно от любимите ми неща, защото получавам лакомства", казва тя и добавя, че закуските й често са пиле, бисквити и сушено месо.

Сафина Намуквая - жената, която на 70 години роди близнаци

Жената, която на 70 години роди близнаци

Една интересна история от Уганда

Жената твърди, че включва истинска храна за кучета в диетата си, като казва, че тя и нейният екип от трима водачи често добавят костен бульон и други човешки съставки, за да подправят иначе не лошите ястия. И според думите на Дали треньорите й помагат да постигне кучешката мечта, без да иска нито стотинка.

"Смешно е, че не трябва да плащам на никого, за да прекарва време с мен", казва косплейърката, добавяйки, че тя няма сексуални отношения с тях. Вместо това тя просто смята помощниците си за приятели, които споделят интереса й към играта с кученца, пише New York Post.

Историята на жената, която се разведе само два дни след сватбата, заради нелепата шега на мъжа си

Жената, която се разведе само два дни след сватбата, заради шега на мъжа си

Истински червен флаг или преувеличена история

"Кучешката страна в мен е ежедневен начин на живот", обяснява тя. "Така че откривам, че изобщо не се нуждая от това, което правят хората в спалнята."