29-годишната Джес Луис споделя, че никога не е била привличана от по-възрастни мъже, нито пък целенасочено е обмисляла да излиза с някого значително по-зрял от нея. Това обаче се променя, когато се запознава настоящия си приятел, който е на 56.

Чарити и Мат Крейг - двойката, която успя да спаси брака си след изневяра

Жената, която твърди, че изневярата на съпруга ѝ е спасила брака им

Личната история на двама съпрузи

Двамата се срещат в края на 2022 г., на коледното парти на брокерската компания, в която работят. Като колеги, те са имали общ клиент и са знаели един за друг, въпреки че никога не са се срещали лично. На партито обаче той сяда до нея, заговарят се и... се харесват.

Разговорът им върви леко и приятно, а мъжът не скрива за развода, през който е преминал. Въпреки раздялата със съпругата си, от която има едно дете, той остава в добри отношения с нея.

Освен искреността, Джес оценява и зрелостта на приятеля си. Това, която я притеснява обаче, е да разкрие връзката им пред близките си. Нещо, което сега твърди, че ѝ се иска да бе направила по-рано.

Връзката на двойката започва по най-естествения начин - със срещи на по питие и вечеря. През март 2023 г. обаче отношенията им се задълбочават и започват да пътуват заедно дори и извън страната. Посещават Мексико, Хавай, Ню Йорк.

Снимка 654081

Източник: iStock

Освен че прекарват все повече и повече време заедно, Джес се влюбва дори още по-силно в приятеля си заради това, че той винаги я подкрепя.

"Това, което ме кара да се чувствам най-сигурна с него, е, че ми помага за всякакви проблеми. Имам тревожност, с която помня, че момчетата на моята възраст всъщност изобщо не знаеха как да се справят. Прегръщаха ме и ми казваха, че съжаляват. Но приятелят ми освен това се опитва да ми помогне да намеря и решение. Той ме научи да бъда по-силна и да контролирам живота си", споделя Джес.

Тя не крие, че първоначално и двамата са пазили връзката си в тайна. Той обаче първи е започнал да разкрива повече на приятелите и семейството си. Джес пък е продължавала да се притеснява, че хората ще я обвинят, че преследва парите му. Затова и прикрива истината поне за още малко.

В един момент обаче ѝ омръзва да измисля повече лъжи и признава на майка си, че излиза с мъж, с когото има 27 години разлика. И когато решава да сподели любовната си история и с всички останали, им дава да се разбере, че го прави защото иска, а не за да получава мнения, критики и или одобрение.

Впоследствие се оказва, че страховете на Джес са били абсолютно неоснователни, тъй като всички нейни познати, както и тези на приятеля ѝ, показват единствено разбиране и подкрепа.

Кембъл и Джет Пъкет - двойката, която предизвика явлението Pookie TikTok в социалната мрежа

Те са млади, красиви и богати - двойката, за която всички говорят

Pookie е истинско явление в социалните мрежи

"Ако съм научила нещо от всичко това, то е, че трябваше по-рано да призная коя съм и колко съм щастлива в тази връзка. Стресът от пазенето на нещата в тайна не само повлия на връзката ни, но и отне цялата любов и подкрепа, които можех да имам през цялото време", споделя Джес за Business Insider.