След четири години заедно с него, Рейчъл няма търпение да се омъжи за любовта на живота си. Но годеникът ѝ започва да проявява странното си поведение още в месеците, предшестващи големия ден.

Когато кумът разкрие на сватбата тайна, пазена 20 години

Когато кумът разкрие на сватбата тайна, пазена 20 години

Ето затова речта на кума винаги се помни

Булката разкрива, че Джейк е започнал да гледа забавни видеоклипове с шеги от деня на сватбата на различни двойки. Тя обаче е категорична с него, че не иска подобни неща да стават част от така важния ѝ ден. Но младоженецът просто се засмива и отговаря, че реално не планира нищо.

Рейчъл все пак не му вярва особено, тъй като скоро след това го хваща да прави странни договорки с приятелите си. А нещата започват да стават още по-съмнителни, когато той внезапно решава да поеме организацията по тортата и фотографа.

Тогава обаче булката решава да се довери на половинката си, тъй като си мисли, че той наистина е развълнуван да помогне. Но въпреки това интуицията я кара да му напомни, че категорично се разделят, ако той си позволи шега на сватбата им.

"Всичко мина гладко до разрязването на тортата. Цялата зала гледаше как направихме първия разрез, а фотографът застана пред нас с камера в ръка. Внезапно усетих ръка на тила си, която бута лицето ми в тортата. Не само гримът ми, но и цялата ми булчинска рокля беше съсипана, а всички се смееха, съпругът ми най-силно", разказва разочарованата Рейчъл.

Снимка 655744

Източник: iStock

Както всеки на нейно място, тя също няма как да не се почувства унизена, особено след като чува и подигравателния коментар на мъжа си, че отпечатъкът на лицето ѝ в тортата вече е тяхната "официална сватбена снимка". Рейчъл не се поколебава и зашлевява Джейк пред всички.

Не след дълго разбира и истината за него, която я кара да вземе крайно решение. Братът на Джейк ѝ разказва, че мъжът, който тя е мислела за "правилния" и "единствения" всъщност е бил хулиган от малък, който се е наслаждавал на това да унижава другите. И го е правел и до днес, макар умело да го е криел от нея.

Снимка 655746

Източник: iStock

"Реших да се разделя с него и да подам молба за развод. Джейк ми каза да не го правя, защото е било просто безобидна шега. Неговото и моето семейство ме упрекваха, че би било нелепо да прекратим брака си заради това. Но аз го виждам по друг начин - щом ми направи нещо подобно, въпреки многобройните молби да не го прави, дори след като обеща, че няма да го направи, то значи не мога да му вярвам изобщо", категорична е Рейчъл.

В Reddit, където тя е споделила историята си, мнозина я подкрепят за решението ѝ.

"Постъпвате абсолютно правилно. Бившият ви е прекарал целия си живот да тормози брат си и той решава, че след като сте се оженили, вече сте следващата му жертва", коментира един потребител.

Когато една сватба води до смъртта на над 100 души

Когато една сватба води до смъртта на над 100 души

Една истинска история от Ирак

"Няма връщане назад от това. Пълно унижение. Той да те сочи, да ти се смее и да насърчава всички останали да правят същото", гласи мнението на друг потребител в социалната мрежа, цитиран от Daily Mail.