Лили Иванова винаги е знаела как да задоволи желанието на своите почитатели да бъдат по-близо до нея и да се насладят на творчеството й. А освен с многобройните си концерти из цялата страна, които прави почти ежегодно, сега певицата ни дава възможност да надникнем и зад кулисите на звездния й живот.

Сам Нийл, неходжкинов лимфом и Did I Ever Tell You This - биографичната книга, която помага на актьора да се справи с тежкото заболяване

Тежката диагноза, с която се сблъска Сам Нийл

Актьорът от "Джурасик парк" издава биографична книга

Вече е факт биографичната книга на певицата "Моят личен дневник" - луксозно издание с 570 страници. Тя събира за пръв път откъси от дневника, който естрадната прима си води в последните 15 години.

В него Иванова излива на хартия своите мисли и чувства по различни теми, които са я вълнували и продължават да я вълнуват - от вярата в Бог, през родината, до славата и публиката.

Според Валерия Велева, която е редактор на книгата, Лили Иванова има винаги точна преценка за всичко около нея и това става ясно от записките, които си е водила. А сега и всички ние ще можем да се убедим в аналитичния й ум и голямата й душа. Защото чрез "Моят личен дневник" ще надникнем там, където не е допускала никого досега.

А дневникът на Лили Иванова разказва една история - пъстра, колкото житейския й път, пълна с любов и тъга, приятелства и предателства, върхове и спадове. И в основата на всичко това стои нейната мисия в живота - да пее. Без лицемерие, но и без да търси скандал - просто нещата от живота. От един необикновен живот, преминал почти изцяло на сцената.

Книгата е събрала на едно и всички интервюта на естрадната прима от последното десетилетие, както и много нейни спомени от турнета и концерти, много неразказвани истории. Поместени са и коментари на журналисти и музиковеди. Мотото на изданието е "Грехът ми е, че възпявам любовта".

Освен с много думи, образът на Лили Иванова се изгражда на тези 570 страници и чрез много снимков материал - на всичките й награди, на гардероба й, от бекстейджа на концертите, кадри от личния й архив, на които виждаме и нейни близки и роднини.

30 години по-късно - Мадона отново провокира със скандалната си книга "Sex"

30 години по-късно - Мадона отново провокира със скандалната си книга "Sex"

Но в името на добра кауза

Вече можем да си закупим книгата "Моят личен дневник" онлайн. А утре, 19 май, пред Народния театър ще има щанд, от който да се сдобием с първите бройки - от 16 часа до изчерпване на количествата. Отново утре, на сцената на Народния ще се състои и концерт пред отбрана публика, който ще бъде и официалното представяне на книгата.