Желанието на една жена за перфектна кожа я кара да използва една много странна съставка в рутината си за грижа за лицето. 27-годишна инфлуенсърка, известна само с името Malelly, твърди, че е използвала замразената сперма на приятеля си като почистващ препарат за лице всеки ден в продължение на шест месеца и това е оставило кожата й "блестяща". Тя дръжи необичайния си продукт за грижа за кожата във формички за лед, за да има винаги под ръка.

Либърти Барос - момичето, което прави зашеметяващо количество шпагати за минута

Момичето, което прави зашеметяващо количество шпагати за минута

Това ли е най-гъвкавото момиче в света

Malelly, която е натрупала повече от 146 000 последователи в Instagram, винаги е търсила "естествени алтернативи" за грижа за кожата и така се натъква на източник, който твърди, че спермата има много предимства в това отношение. Всъщност тя определя спермата като "колагенова бомба". И въпреки че този "продукт" се оказва перфектен за лицето ѝ, нещата бързо се влошават във връзката й.

"Първоначално гаджето ми го намираше за смешно и дори се чувстваше полезен", разказва пред Mirrror Malelly. "Но с времето отношенията ни започнаха да се охлаждат. Изглежда, че той се чувстваше така сякаш е в тази връзка само за да осигури спермата, която използвах за лицето си."

Напрежението ескалира и партньорът скоро започва да се чувства недооценен - необходим само заради способността с телесните си течности да стяга кожата, да отървава от черните точки и да осигурява безупречен вид и гладкост. "Той започна да се съмнява дали го обичам, или просто се интересувам от спермата, която ми предоставя", добавя Malelly.

"Започнах да осъзнавам, че нещо не е наред. Той се чувстваше повече като доставчик, отколкото като партньор, и това подкопаваше отношенията ни ден след ден", признава още инфлуенсърката.

Въпреки че сперматозоидите "наистина работят" за кожата й, инфлуенсърът казва, че цената е била "твърде висока" за връзката им. След известно време партньорът се отвращава от идеята да бъде нейният доставчик на сперма и Malelly решава, че пътищата на двамата трябва да се разделят.

"Hawk Tuah" момичето Хейли Уелч най-накрая проговори за себе си

"Hawk Tuah" момичето Хейли Уелч най-накрая проговори за себе си

Какво сподели новата интернет звезда

Въпреки това, тя все още е готова да намери "нов доставчик", който може да приеме да доставя нужнот количество сперма, без сърцето му да бъде разбито. Сега 27-годишната е на лов за "нови естествени алтернативи", за да запази кожата на лицето си в отличен вид, без да "усложнява" любовния си живот.