През последните две години "Молец" са една от най-популярните и бързо трупащи фенска маса групи в България.

"Молец" и турнето им в три града през 2024 г.

"Молец" готвят нещо голямо

Групата ще се опита да надмине очакванията

Юли и Крис през миналата година дори обиколиха няколко града с турнето си "Албум", а този март бе обявено, че и тази година няма да скучаят.

Първоначално бяха обявени три дати за турнето им през 2024 г. "Молец" ще пеят в "Античен театър" в Пловдив на 15 август, в "Летен театър" Варна на 13 септември и кулминацията ще бъде в зала "Арена София" на 21 ноември.

Тези три дати обаче няма да са достатъчни, за да могат феновете на групата да се насладят на творчеството им. Ето защо е прибавена още една дата към турнето на "Молец", което е приятна изненада за феновете им. Групата ще направи спирка в "Летен театър" Велико Търново на 17 август.

5 нови песни от седмицата

5 нови песни от седмицата

Тази седмица слушаме Kings of Leon, Дуа Липа, Ела Еър, DARA и Молец

"Подготвили сме няколко грандиозни изненади на това турне! Никога не съм присъствал на подобна продукция. Мисля, че всички ще го помним дълго време", споделя Крис Макаров за Турне 2024. Новината за новата дата идва само няколко седмици след като "Молец" си тръгна с цели четири статуетки от наградите на БГ Радио. Билети за концертите могат да бъдат закупени тук и тук.