Макар и вече в по-напреднала бременност, Марго Роби явно не спира да работи. Актрисата не е на снимачната площадка, а вместо това подготвя предстоящия филм, зад който стои продуцентската ѝ компания LuckyChap.

Марго Роби очаква първото си дете

Марго Роби очаква първото си дете

Актрисата е женена за Том Акърли от осем години

Всъщност, още преди месеци се заговори, че Марго Роби ще продуцира филм, базиран на емблематичната компютърна игра The Sims. По последна информация от Amazon MGM Studios вече официално са дали зелена светлина за задвижването на проекта.

Разбира се, подробностите за филма остават оскъдни, но вече поне знаем, че зад него стои звезден продуцентски екип, ръководен от Марго Роби, която работи по блокбъстъра "Барби".

Колкото до предстоящия The Sims, все още нищо не се издава и за сюжета. Този в компютърната игра обаче следва реалния живот и представлява един вид негова "симулация". По този начин играчите могат да строят къщи, да създават семейства и да развиват взаимоотношения във виртуален свят. Франчайзът стана изключително успешен и продължава да е една от най-продаваните поредици видеоигри за всички времена.

На режисьорския стол за филма очакваме да седне Кейт Херон, която е най-известна с работата си като режисьор и изпълнителен продуцент на сериала "Локи" на Disney+. Освен това тя е съавтор на сценария заедно с Брайони Редмейн. Марго Роби пък ще е продуцент, начело на LuckyChap и заедно с екипа на Vertigo Entertainment и The Sims на Electronic Arts. Кастинг за филма също още не е обявен.

Въпреки това работата по екранизацията на видеоиграта вече предизвиква вълнение не само у феновете ѝ, но и сред киноманите. А и с Марго Роби зад гърба си, не би било изненада, ако филмът се превърне в хитов. Все пак актрисата работи по едни от най-нашумелите съвременни заглавия, като някои от тях и продуцира заедно с компанията си LuckyChap, включително "Барби".

Актьори, придобили впечатляващи умения за роля

Актьори, придобили впечатляващи умения за роля

Талант и усилия, достойни за награда

Филмът се превърна в културен феномен и стана най-касовият, в историята на Warner Bros, припомня Collider. Огромният му успех допринесе и за утвърждаването на Марго Роби като една от най-значимите и влиятелни актриси в индустрията.