Без да губим и минутка ценно време, започваме с Mаneskin, които представиха дългоочаквания сингъл "The Loneliest". Той пристига след феноменалното лято, в което бандата пътува на фестивали по целия свят.

"Толкова сме развълнувани феновете ни най-накрая да чуят песента - тя означава много за мен, това е лична песен, но се надявам, че всички ще можете да я приемете по свой собствен начин. Снощи имахме изненадващо шоу в Лондон и изпълнихме "The Loneliest" на живо за първи път... и реакцията на феновете беше уникална! Имахме динамична година на турнета по света, от Япония до Америка, до Европа и отвъд, и нямаме търпение да продължим да обикаляме и издаваме повече музика през 2023 г.", споделя Дамяно.

Германските хард рок легенди Scorpions споделиха сингъла "Out Go The Lights", бонус трак в японското издание на албума Rock Believer.

Сингълът е почит към Япония - страната, в която преди почти 45 години бандата изнася първите си незабравими концерти на живо. 

Днес, 7 октомври, Чарли Пут издава дългоочаквания си трети студиен албум - CHARLIE.

В този албум, продуциран изцяло от Пут, той разкрива всички страни на своята личност, нарушавайки всяко правило и изразявайки своята уязвимост, увереност и чувство за хумор за първи път в кариерата си. Албумът е придружен от най-новия му видеоклип към "Loser".

Адам Ламбърт издаде кавър на "Mad About The Boy" на Ноъл Кауърд.

Въздействащата версия на парчето е тематична песен от наскоро обявения нов документален филм - Mad About The Boy - The Noël Coward Story, разказващ за живота и кариерата на известния драматург и режисьор Барнъби Томпсън.

Arctic Monkeys, Stormzy, Ману Чао, Ед Шийрън - 5 нови песни тази седмица

5 нови песни тази седмица

Петък е

И като за финал, си пожелаваме страхотен уикенд с Ty Dolla Sign и Mustard, които си партнират с Lil Durk за сингъла "My Friends".

"My Friends е първият сингъл от дългоочаквания съвместен албум на Ty Dolla $ign и Mustard.