"Лоши момчета: Всичко или нищо" е четвъртото попълнение към поредицата за устатите и непримирим детективи Майк Лаури (Уил Смит) и Маркъс Бърнет (Мартин Лорънс).

Какви са първите отзиви за "Лоши момчета: Всичко или нищо" с Уил Смит и Мартин Лорънс

Какви са първите отзиви за "Лоши момчета: Всичко или нищо"

Ето за какво да се настроим

След неособено убедителния откъм история и визия трети филм, "Лоши момчета: Всичко или нищо" определено се оказа доста по-добър от очакваното. Но дали това е достатъчно, за да не се окаже провал в бокс офиса...

Приходите в бокс офиса само подкрепят твърденията, че на хората не им е писнало от франчайза. За първите три дни от премиерата си четвъртата част е спечелила 56 милиона долара от бокс офиса в САЩ и 48.6 милиона долара от световния.

Иначе казано - 104.6 милиона долара за първите три дни, пише Variety. Това представяне е доста над първоначалните очаквания и вдъхва живот на летния бокс офис, който в момента се намира в застой и резултатите не са според очакванията на големите студиа.

Какво да очакваме от "Лоши момчета: Всичко или нищо" с Уил Смит и Мартин Лорънс

Какво да очакваме от "Лоши момчета: Всичко или нищо" с Уил Смит и Мартин Лорънс

Четвъртият филм от поредицата е по-добър, отколкото има право да бъде

"Лоши момчета: Всичко или нищо" е и първият филм на Уил Смит, който тръгва по кината, след шамара, който той удари на Крис Рок на Оскарите през 2022 г.