Петък е напук на лошото време, нашето настроение е страхотно. Няма да ви караме да чакате, затова започваме с дъщерята на Мадона - Лурдес Леон, която представи дебютен миниалбум.

Музикалната колекция на първородната дъщеря на поп иконата Мадона, озаглавена Go, е смесица от ар енд би, алтернативен поп и класичски трип-хоп. Лурдес, която е избрала за свое име в музиката Lolahol, влезе в новините в сряда, 9 ноември, с пускането на мрачен музикален видеоклип за сингъла "Cuntradic.

Продължаваме с Ава Макс, която сподели "Weapons" - най-новия сингъл от дългоочаквания албум на певицата Diamonds & Dancefloors. Той ще бъде на музикалния пазар на 27 януари 2023 г.

Рязко сменяме стила, за да чуем Godsmack. След като преди месец бандата пусна първия си сънгъл от предстоящия си финален албум, Surrender, днес можем да чуем още едно парче, което носи името "You And I". Албума очакваме на 24 февруари. 

Днес, 11 ноември, Брус Спрингстийн издава албума с кавъри на соул парчета Only The Strong Survive. Вече имахме възможност да чуем "Don't Play That Song" на Бен Кинг, а сега сме си харесали "Turn Back the Hands of Time" от Бони Томпсън и Джак Даниелс.

"Исках да направя албум, в който само да пея. А какъв по-добър избор за това от американските песни от 60-те и 70-те", споделя Спрингстийн.

Селена Гомес, Аврил Лавин, Иги Поп, Guns N’ Roses, Брайън Адамс - 5 нови песни от седмицата

5 нови песни от седмицата

От Селена Гомес до Брайън Адамс

Завършваме с Поли Генова, която ни подготвя за Коледа с "Happy Face". Песента е част от дългоочаквания коледен албум "По-добрата Коледа", който излиза на 20 ноември. 

"Щастлива съм, че най-сетне публиката може да надникне в коледния ни проект и да усети с каква любов и отдаденост с екипа работим по него. Вълнувам се за всичко което предстои и нямам търпение да представим целия албум на живо на 20 ноември, в Киноцентър Бояна!", сподели Поли Генова в социалните мрежи.