Започваме със Селена Гомес, която разкрива себе си в нов емоционален сингъл, озаглавен "My Mind & Me". Песента придружава едноименния документален филм за живота ѝ, който излиза днес, 4 ноември.

"My Mind and Me" е с голямо послание и поставя перфектното начало на документалната част от живота ми. Ако трябва да съм честна, преди няколко седмици не бях сигурна, че мога да представя толкова личен проект пред света. Просто си казах, че скоро всичко ще бъде просто забавна история за това как живея живота си, ходя на срещи и разговарям със себе си", споделя пред списание Rolling Stone Селен Гомес.

Продължаваме с Аврил Лавин, която издаде най-новия си сингъл "I"m A Mess (с YUNGBLUD)". Певицата наскоро възхити публиката с откриването на фестивала When We Were Young в Лас Вегас, като Variety нарече нейния сет един от акцентите на фестивала.

Понастоящем Аврил е на световно турне, за да популяризира албума си Love Sux от 2022 г., турнето се отправя към Япония следващата седмица и след това ще е в Европа през 2023 г.

Миналият месец Иги Поп издаде краткосвирещия албум The Dictator с Катрин Грейндордж, мултиинструменталист и композитор от Белгия, а сега американската пънк икона зарадва феновете си с нова песен, озаглавена "Frenzy".

Иги Поп споделя, че записът е направен по старомодния начин, а сред звездната група музиканти са Дъф Маккаган от Guns N" Roses и Чад Смит от Red Hot Chili Peppers и Андрю Уат.

И като стана дума за Guns N" Roses, те пък ще издадат специален бокс сет, озаглавен Use Your Illusion на 11 ноември, който ще включва ремастерирани версии на двата албума на бандата от 1991 г.

Съдържанието е общо от 97 парчета, 63 от които неиздавани преди това. Вече бяха пуснати онлайн няколко концертни изпълнения от бокс сета, а сега можем да чуем и новата версия на едно от най-известните им песни - "November Rain". 

Риана, Ашанти, Адел, Брус Спрингстийн, Mister Hard - 5 нови песни от седмицата

5 нови песни от седмицата

Риана се завърна

И от ноември се отправяме към декември, за да чуем едно коледно предложение, което идва от Брайън Адамс. "Let's Get Christmas Going" излезе с придружаващо сингъла видео, в което се вижда как група деца опаковат подаръци, които Дядо Коледа да достави.

За сега не е ясно дали новата празнична песен е самостоятелна или ще бъде част от по-голямо тематично издание. Да не забравяме, че през 2019 г. канадският изпълнител издаде своя коледен краткосвирещ коледен албум, озаглавен Christmas EP.