Някои филми се превръщат в класика просто защото са страшно харесвани. А това напълно оправдава и по-новите техни версии, които се правят през годините.

Линдзи Лоън половин година след раждането - стилна, елегантна и в страхотна форма

Линдзи Лоън е в страхотна форма само половин година след раждането

Стилна и секси в изрязана черна рокля

Линдзи Лоън например е сред актрисите, които могат да се похвалят, че са участвали не само в един такъв филм. Освен "Гадни момичета", в който прави една от най-култовите си роли, тя си партнира и с Джейми Лий Къртис в "Шантав петък" от 2003 г.

Комедията всъщност е базирана на романа на Мери Роджърс от 1972 г. и е третата филмова адаптация. В нея Линдзи Лоън и Джейми Лий Къртис играят майка и дъщеря, които по магически начин, чрез китайска бисквитка с късмети, разменят телата си.

Линдзи Лоън и Джейми Лий Къртис на премиерата на "Шантав петък" през 2003 г.

Източник: GettyImages

Линдзи Лоън и Джейми Лий Къртис на премиерата на "Шантав петък" през 2003 г.

Освен че правят великолепни комедийни роли във филма, двете актриси се и сближават по време на снимките и през годините неведнъж са изявявали желанието си да се съберат отново за продължение.

Джейми Лий Къртис например за последно е била попитана дали е готова да повтори ролята си на майката в "Шантав петък" през октомври 2022 г. Тогава пред The View тя потвърждава, че е отворена към възможността и дори споделя представата си как би могло да се развие продължението.

"Нека аз бъда старата баба, с която си сменят местата, за да бъде тогава Линдзи секси баба, която е все така щастлива с Марк Хармън. Бих искала да видя Линдзи да бъде секси баба и бих искала да се опитам да се справя с малки деца днес", споделя Джейми Лий Къртис.

Сега, малко повече от година по-късно, Линдзи Лоън най-накрая зарадва феновете на филма с наистина добри новини за втората част.

По време на участието си в шоуто SiriusXM на Анди Коен тя е потвърдила, че вече се работи по продължение на "Шантав петък", пише Deadline.

Линдзи Лоън и Джейми Лий Къртис - какво подари актрисата на новороденото дете на колежката си

Изненадващият подарък за детето на Линдзи Лоън

Джейми Лий Къртис знае от какво има нужда едно дете

След като водещият я е попитал дали има и график за започване на продукцията, тя не е отговорила на въпроса и е казала, че не иска да издава твърде много. Въпреки това е споделила обаче, че както самата тя, така и колежката ѝ Джейми Лий Къртис определено са развълнувани.