През юли миналата година научихме, че Линдзи Лоън е станала майка за първи път. 37-годишната актриса и съпругът ѝ Бейдър Шамас вече са родители на момченце, което са кръстили Луай. Сега двойката е съсредоточена върху отглеждането му в Дубай, където Лоън живее от 2014 г. насам.

Линдзи Лоън и Бейдър Шамас вече са родители

Щастливата новина на Линдзи Лоън

Дългоочаквано щастие

По-рано тази седмица обаче актрисата е била в Ню Йорк, за да присъства на премиерата на Mean Girls - римейк на едноименния филм от 2004 г. с нейно участие, пише Glamour.

Както личи по снимките от събитието, за повода Линдзи Лоън е избрала стилна и елегантна визия, с която обаче все пак да покаже и малко кожа. И няма как да пропуснем да отбележим, че изглежда невероятно добре, предвид че е родила само преди половин година.

Снимка 648912

Източник: GettyImages

Страхотната форма на актрисата е подчертана от дълга черна рокля с цепка, гол гръб и акцентни изрязани части на талията. Тоалета си тя е комбинирала с колан, черни обувки със заострени върхове, малка чанта и висящи обеци.

Линдзи Лоън и Джейми Лий Къртис - какво подари актрисата на новороденото дете на колежката си

Изненадващият подарък за детето на Линдзи Лоън

Джейми Лий Къртис знае от какво има нужда едно дете

За прическата си Линдзи Лоън също се е спряла на класическа визия. Характерната ѝ дълга медночервена коса е оформена на едри вълни, които се спускат свободно по гърба. В грима ѝ отново няма нищо крещящо - акцентът са очите, подчертани с опушени сенки, а устните са в съвсем неутрален цвят.

Снимка 648913

Източник: GettyImages