Изминаха няколко седмици, откакто стана ясно, че Линдзи Лоън и половинката ѝ Бейдър Шамас са станали родители за първи път.

Линдзи Лоън разкри пола на бебето си

Линдзи Лоън разкри пола на бебето си

И как е съобщила на съпруга си за бременността

Към момента двойката все още не е споделила снимки на бебето, но пък пред Page Six разкриха как са решили да го кръстят. Синът им се казва Луай и е роден в Дубай.

Докато чакаме повече подробности около щастливото събитие, от профила на Линдзи Лоън в Instagram разбираме, че актрисата е получила подарък за новороденото си от Джейми Лий Къртис.

На стори в Instagram Лоън публикува кратко видео, в което показва какво е получила от колежката си по случай раждането на Луай. Оказва се, че Къртис е изпратила една дузина детски книжки на Линдзи Лоън, така че тя да има какво да чете на сина си.

Освен детските книжки, към подаръка на Джейми Лий Къртис има и сиво бебешко одеяло. На картичка, прикрепена на чантата с книги, актрисата пише, че няма търпение да се запознае с малкия Луай, пише Page Six. Сред книжките прави впечатление, че има и няколко, които са написани от самата Къртис.

Линдзи Лоън, Джейк Пол и другите знаменитости, обвинени за участие в незаконна крипто схема

Звездите, които бяха хванати в незаконна крипто схема

И Линдзи Лоън е сред тях

Това са My Mommy Hung The Moon, Where Do Balloons Go? и What Do You See?. Интересен факт е, че Линдзи Лоън и Джейми Лий Къртис изиграха майка и дъщеря във филма "Шантав петък" от 2003 г.