През лятото на миналата година стана ясно, че Конър Макгрегър ще направи дебюта си в киното. Тогава разбрахме, че ще участва в римейк на Road House с Джейк Джиленхол в главната роля.

Конър Макгрегър, Джейк Джиленхол, Road House и актьорския дебют на ММА звездата

Конър Макгрегър влиза в киното

ММА боецът ще направи дебюта си на екран

Времето си минаваше и не научавахме нищо ново около филма, но това се промени през изминалия уикенд. Тогава Джиленхол буквално стана част от UFC 285 в Лас Вегас. Той засне няколко сцени от предстоящия филм по време на събитието.

В социалните мрежи се споделят видеа от това как преминава кантара с Джей Хиерон и дори го удря. По-късно актьорът и легендата на UFC дори излязоха един срещу друг в октагона пред препълнената зала. 

От споделени в социалните мрежи видеа виждаме как двамата заснемат сцена, в която Джиленхол понася няколко удара, но след това успява да отвърне, правейки дори зрелищен удар с коляно. Доста хора изразиха притеснението си дали по този начин не се издава много от сюжета на филма, но едва ли това е проблем.

Както вече споменахме, Road House е римейк на филма от 1989 г. с Патрик Суйзи. В него Суейзи влезе в ролята на бияч в малък бар в Мисури. Режисираната от Дъг Лиман нова версия на филма ще ни представи модерен поглед над историята.

Джиленхол ще изиграе бивша звезда от UFC, която приема работа като охранител в бар, пише IndieWire. Към момента все още няма информация кога се очаква да видим продуцирания от Amazon филм.