От около година знаем, че Lionsgate имат желанието да създадат spin-off филм на "Джон Уик", който бъде воден от жена - Ballerina.

Ана де Армас, Ballerina и преговорите ѝ за участие в spin-off филма за Джон Уик

И Ана де Армас влиза в света на Джон Уик

Задава се секси наемен убиец на хоризонта

Тогава се спрягаше името на Ана де Армас за главната роля и се оказа, че тези информации са били напълно верни. Нещата около филма се развиват и сравнително бързо, защото от профила на кубинската актриса разбираме, че снимките вече са започнали. Странното е, че не знаем почти нищо за актьорския състав или сюжета.

Но сега от The Hollywood Reporter разбираме, че в Ballerina ще участва Иън Макшейн, който ще влезе в ролята на Уинстън - собственикът на хотел Континентал, който ни е добре познат от филмите за г-н Уик.

В същото време се подготвя и още една spin-off продукция, която да бъде насочена именно към Уинстън и хотела, но действията в нея трябва да се развиват доста години преди тези в познатите ни филми за Джон Уик.

Според Collider Киану Рийвс също е в преговори за филма. Нищо не е сигурно или официално потвърдено, но на нас ни се струва, че вече е ясно дали ще участва, или не, при положение че снимките вече са започнали. Явно ще го разберем на по-късен етап, а защо не и направо в киносалона.

"Джон Уик 4", Киану Рийвс, Comic Con в Сан Диего и тийзър на филма

Може ли Джон Уик да остане жив след всичко

Тийзър на "Джон Уик 4"

Присъствието на Рийвс би било повече от логично, защото действията в Ballerina трябва да се развиват паралелно с тези от филма, а няма да бъде нещо като предистория. Ана де Армас ще бъде в ролята на момиче, което отчаяно иска да намери възмездие за смъртта на близките си.

Ана де Армас, Blonde и картичката до Мерилин Монро, която е оставила на гроба ѝ

Картичката, която Ана де Армас е оставила на гроба на Мерилин Монро

Актрисата разкрива интересни неща от кухнята на Blonde

Няма да ѝ е особено трудно да го намери, защото самата тя е наемен убиец. По-интересното обаче  как ще се впише в ситуацията с г-н Уик и всичките гонения, които сме го виждали да преживява.