До пускането на Blonde в Netflix остава около седмица и очакванията към филма за Мерилин Монро са огромни. 

Blonde, Ана де Армас и 14 минути овации на филма за Мерилин Монро на фестивала във Венеция

Триумфът на Ана де Армас

Актрисата е забележителна като Мерилин Монро

Няма как и да е другояче при положение, че на кинофестивала във Венеция Blonde получи овации в продължението на цели 14 минути. Тези очаквания се подсилват и от факта, че Ана де Армас е положила големи усилия, за да влезе в образа на Монро.

В ново интервю за списание AnOther кубинската актриса споделя, че всеки един член на снимачния екип е написал посланието си към Мерилин Монро, включително и тя, в една огромна картичка. След това са занесли картичката на гроба ѝ.

Според Де Армас така те по някакъв начин са поискали позволение от Монро да създадат филма за нея. "Всички чувстваха голяма отговорност и бяха наясно със историята, която ще разкажем - историята на на Норма Джийн, човекът зад персонажа Мерилин Монро. Коя всъщност е била тя?"

Актрисата допълва, че не е била в образа през цялото време, а само, когато камерите са работели. Но въпреки това е усещала психическото натоварване от историята, която разказват. "Нямаше как да се изключа, защото, когато се прибера вкъщи, уча за следващия ден, а и с Андрю говорихме по телефона до полунощ."

Love in the Villa, Broad Peak, Blonde и новите филми и сериали на Netflix през септември

Новите филми и сериали на Netflix през септември

Ана де Армас ще владее месеца

Ана де Армас казва, че е сънувала как разговаря с Мерилин Монро, а пред репортери във Венеция дори загатна, че духът ѝ е посещавал снимачната площадка и всички са го усещали, пише Entertainment Weekly.