Четвъртият филм за Джон Уик доста е изстрадал. Заради пандемията премиерата му бе местена на няколко пъти. Като и тази година не извадихме късмет да го видим.

"Джон Уик 4" и новото отлагане на филма с Киану Рийвс

Нови проблеми пред "Джон Уик 4"

Дългото чакане ще трябва да продължи

Догодина обаче това дълго чакане вече трябва да приключи. И изглежда че наистина ще се случи, защото Киану Рийвс се появи на сцената на Comic Con в Сан Диего. Освен че екзалтира публиката с появата си, актьорът представи и първи тийзър към "Джон Уик 4".

След като в първите три филма г-н Уик изби толкова хора, че ни е трудно да ги преброим, времето му в изгнание не е приключило. Разбира се, това е тийзър и основната му задача е да ни подразни сериозно, но не и да ни разкрие нещо повече за сюжета.

От него разбираме, че Джон Уик тренира усилено, за да се изправи пред ново предизвикателство. А въпросът дали дори той може да избие всички възможно наемни убийци, пратени по петите му, остава на дневен ред. И така, не знаем нищо конкретно за сюжета на този етап.

Но пък знаем, че освен Киану Рийвс, във филма участие ще имат още Лорънс Фишбърн, Иън Макшейн, Дони Йен, Скот Адкинс и Бил Скарсгард. Ще ни бъде интересно да разберем дали по някакъв начин "Джон Уик 4" ще загатне за двата spin-off сериала - Ballerina и The Continental, които също се подготвят, за да разширят още света на г-н Уик.

Баба Яга, както е известен Джон Уик в средите на наемните убийци, трябва да ни хвърли в зрелищния екшън от 24 март 2023 г.