Тази седмица Евгени Генчев ще сложи точката на втори сезон на романтичното риалити "Ергенът". Това ще стане, след като пианистът реши на коя от трите дами ще предложи брак.

След словесни престрелки и сълзи - още две момичета отпадат от "Ергенът"

След словесни престрелки и сълзи - още две момичета отпадат от "Ергенът"

До края на романтичното риалити остават четири епизода

На финалната права в състезанието за сърцето му останаха Елена, Валерия и Микаела. "И трите са изключително различни, но същевременно притежават много ярка индивидуалност, чар и красота. Изборът ми не е труден, а направо невъзможен. Бурята от емоции, която и трите предизвикват у мен, заглушава и разум, и ум... дори сърцето", коментира самият Генчев.

За да си проясни ситуацията в епизода в сряда вечер, 17 май, той ще излезе на индивидуална среща с всяка една от претендентките.

анкета

Коя от останалите участички в "Ергенът" трябва да избере Евгени Генчев

Виж резултати

Валерия 34.4%

Елена 37.6%

Наум Шопов - защото само с него май не се е целувал 28.0%

Преди това обаче Елена, Валерия и Микаела ще могат да се срещнат на живо с най-близките си хора, които да им дадат кураж да издържат до финала.

Снимка 618475

Източник: bTV

Вечерта ще завърши с последната за сезона Церемония на розата, при която едно от трите момичета ще си тръгне завинаги от имението на крачка от големия финал.

Снимка 618474

Източник: bTV

А финалът е в четвъртък, 18 май, и ще бъде три, вместо обичайните два часа - "Ергенът" ще започне в 20 ч. по bTV. За първи път ще надникнем в имението на Евгени в Бодрум, където той ще посрещне родителите си - те ще се срещнат и с двете участнички, стигнали до финала.

Коя от тях обаче ще чуе думите: "Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена", изречени с пръстен в ръка от пианиста, предстои да разберем в последните минути на втори сезон на романтичното риалити "Ергенът".