Финалът на "Ергенът" ще бъде другата седмица. А това означава, че макар с едва пет дами в имението, епизодите от днес и утре (10 и 11 май) ще бъдат особено напрегнати, а конфликти и романтика няма да липсват.

Кое момиче не е влюбено в "Ергенът" и кое ще успее да го изнерви до краен предел

Кое момиче не е влюбено в "Ергенът" и кое ще успее да го изнерви до краен предел

Какво ни очаква тази седмица в романтичното риалити

В сряда вечер Евгени Генчев ще се появи още през деня сред момичетата, за да поглези част от тях с разкрасителни процедури. Очаква ни и поредна индивидуална среща, в която ще се редуват моменти на страст и екстремни преживявания.

Вечерният коктейл ще бъде арена на словесни престрелки, като вниманието отново ще бъде съсредоточено върху конкуренцията между Валерия и Елена. Това обаче ще накара Микаела да се разстрои, а Евгени има специален начин да я успокои.

Снимка 617548

Източник: bTV

В четвъртък идва ред на поредната групова среща. А тя ще е повече от емоционална - момичетата ще репетират с пианиста сватбата му. Всяка от тях ще трябва да напише брачния си обет и да извоюва сватбена снимка с Евгени.

Снимка 617549

Източник: bTV

И в двата епизода тази седмица ще отпада по едно момиче, като това ще са последните Церемонии на розата за сезона. Така във финалните два епизода другата седмица остават три момичета, а големият финал на 18 май ще е цели три часа.

"Ергенът" е всяка сряда и четвъртък от 21 ч. по bTV.