Само след два месеца Клинт Истууд трябва да навърши 93 години. Възраст, на която повечето хора отдавна са спрели да работят, но не и Истууд.

Скот Истууд и защо синът на Клинт Истууд е обиден на Холивуд

Защо синът на Клинт Истууд е обиден на Холивуд

Скот Истууд и едно болезнено откровено интервю

За 60 години актьорът е работил по почти 50 филма, като от 2008 г. всичко, което режисира, е продуцирано от Warner Bros. Сега от DiscussingFilm твърдят, че Клинт Истууд работи върху филм, който се смята, че ще бъде и негов последен.

И по традиция той отново ще бъде продуциран от Warner Bros., като към момента информацията около него оскъдна. Твърди се, че е трилър и работното му заглавие е Juror #2. Сюжетът пък ще проследи съдебен заседател по дело за убийство, който в хода на процеса осъзнава, че самият той може да е убиецът. И започва, разбира се, да се измъчва дали да каже истината на журито и да се спаси, или невинен човек да понесе вината.

Снимка 612471

Източник: GettyImages

Към момента информацията, че Juror #2 ще бъде последният филм на Клинт Истууд не е официално потвърдена, но предвид факта, че след два месеца навършва 93 години сме склонни да ѝ се доверим. Последният филм, режисиран от актьора, който гледахме - Cry Macho, бе пуснат през 2021 г., пише Collider.

Мат Деймън, Клинт Истууд, "Несломим" и случката, която винаги ще помни

Как Мат Деймън разбра, че не трябва да спори с Клинт Истууд

Един път е достатъчен

Твърденията са, че Истууд е набелязал млада холивудска звезда за главната роля, но няма информация коя е тя. Ако новината за Juror #2 се окаже вярна, това ще бъде филм номер 40 за Клинт Истууд като режисьор.