Като режисьор Истууд е известен с бързия си маниер на работа. Той не обича да губи нито своето време, нито това на целия екип. Ето защо предпочита, ако дадена сцена се получи добре от първия път, да не заснема повече дубли.

Cry Macho, Клинт Истууд и трейлър на филма

Клинт Истууд се завръща

След две години без негов филм

И Мат Деймън го знае, но въпреки това си е опитал късмета. В "Несломим" (2009 г.) актьорът влиза в главната роля, докато легендата на киното е зад камера и режисира.

В предаването Hot Ones Деймън казва, че ролята е била много предизвикателна за него, защото героят му е трябвало да говори с южноафрикански акцент.

След една от сцените още на първия ден от снимките Клинт Истууд е останал доволен от видяното и е дал знак, че всичко може да продължи към следващата сцена. Тогава обаче Мат Деймън, който не е бил напълно уверен в себе си, се е опитал да го разубеди и да заснемат сцена още един път.

Мат Деймън, Stillwater, Аманда Нокс и защо е бясна на актьора заради филма

Кой и защо напада Мат Деймън за последния му филм

Stillwater може да се окаже проблем

"Защо? Искаш да загубиш времето на всички ни ли?", пък е бил отговорът на режисьора, пише CinemaBlend. Деймън, разбира се, е отстъпил, но от първа ръка е усетил какво е да се работи с Клинт Истууд.