Докато целият свят беше наострил очи и уши към Световното първенство по футбол, тръпнейки в очакване кой ще стане световен шампион, Франция избра своята най-голяма красавица, която да представя страната.

Индира Ампио, Мис Гваделупа, бе избрана за Мис Франция на конкурса, провел се в Шатору, в Централна Франция, преди броени дни.

Индира е едва на 18 години, учи комуникации и е родена в Гваделупа. Тя бе избрана от зрителите и от седемчленно жури. По време на представянето си Индира заяви, че иска да посвети мандата си на Мис Франция в подкрепа на онкоболните жени.

Тя приключи представянето си, като каза, че мечтае освен тя да победи на конкурса, да победят и френските футболни национали на Мондиала и извика: "Хайде сините!" Е, при нея наистина се случи, за разлика от победата на Франция, която отпадна от Аржентина, но красавицата определено показа спортсменски пристрастия. 

Съдейки от коментарите в профила ѝ в Instagram, който може да се похвали с 403 хиляди последователи, Индира заслужено си е получила приза.

Тазгодишното състезание включваше по-малко изисквания за допустимост, които преди това ограничаваха участието на жени без деца на възраст между 18 и 24 години, които да са високи поне 1.70 метра.

Сега всяка жена на и над 18 години с всякакъв ръст и детеродна възраст може да се включи, ако иска. И за първи път бяха разрешени видими татуировки, отбелязват от Geo News.

Мис България 2022, Александра Кръстева и това ли новата красавица на страната

Това е новата Мис България

Ето как изглежда Александра Кръстева

Транссексуалните жени, които имат граждански актове за жени, също бяха допуснати да се състезават.