Вчера, 10 ноември, бе избрана новата носителка на титлата Мис България. Победителката, която получи короната от Сара Младенова, Мис България 2021, се казва Александра Кръстева. От София е. На 19 години е. Висока е 175 см.

Теодора Мудева и горещото лято на Мис България 2018

Горещото и секси лято на Теодора Мудева

Мис България за 2018 г. знае как да се забавлява

В оспорвана надпревара за короната на мис България, участие взеха 16 момичета - победителки от регионалните конкурси в страната.

Това число влизат представителки от София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Пазарджик, Шумен, Пордим, Враца, Плевен, Русе, Берковица, Кърджали, Свиленград, Сливен и Хасково.

Участничките са на възраст между 18-25 години. Едно от изискванията в конкурса, освен физическа красота и интелект, е да могат да говорят свободно английски език и да служат за пример на младите момичета.

Що се отнася до Александра Кръстева, от профила ѝ в Isntagram, който има малко над 2000 последователи, разбираме, че обича кучетата. Освен това обича разходките сред природата и да кара ски. Съдейки по това колко добре изглежда по бански, сме сигурни, че и спортът е част от ежедневните ѝ грижи за тялото.