Хенри Кавил е актьор, на който се възхищаваме не само заради невероятната физика, която притежава и поддържа чинно.

The Witcher, Netflix и петицията, която бе започната за връщането на Хенри Кавил

Яростта на феновете на The Witcher

Ситуацията се нагорещява

Просто Кавил успя да превърне в свои две роли, които са всичко друго, но не и малки. Става дума за тези на Супермен и на Гералт от Ривия. Но само в рамките на няколко седмици стана ясно, че вече няма да го гледаме в нито една от тях.

И това се оказа сериозен удар по феновете на супергероя и вещера. Удар бе и за Хенри Кавил, защото ако не знаем дали той се е отказал от ролята на Гералт, то е сигурно, че не негово е било решението за тази на Супермен.

Но от The Hollywood Reporter разбираме, че Кавил не смята да остава безработен и вече е набелязал следващ голям франчайз, който да поведе.

Не, не говорим за Джеймс Бонд (поне все още не), а за Warhammer 40 000 - популярната видео игра. Amazon вече си осигуриха правата върху нея, но към момента не се знае дали филмовата адаптация ще бъде под формата на филм, или на сериал.

Неизвестните са наистина много, защото не е ясно нито кой ще напише сценария, нито кой ще режисира. За някакъв сюжет също не може да става дума. Но пък не се изненадваме от избора на Хенри Кавил, защото е добре известно, че той е голям фен на видео игрите и сме сигурни, че ще се постарае  доста с Warhammer 40 000.

Супермен, Хенри Кавил, Джеймс Гън, Питър Сафран, новият филм за героя и новината, че актьорът няма да влезе в ролята

Не, Хенри Кавил няма да бъде Супермен

Тежка за преглъщане новина

В Instagram той пише, че от 30 години е мечтал да види вселената на играта, погледната през очите на киното. И сега, след като самия той има над 20 години опит в индустрията, се чувства достатъчно подготвен, за да поведе Warhammer 40 000 към сърцата на феновете.

Ще видим актьора и в същинска видеоигра - Squadron 42, която трябва да излезе през 2023 г. Също догодина ще го видим на голям екран в Argylle, където ще си партнира с Дуа Липа, Брайън Кранстън и Джон Сина.