Едва ли има фен на супергероите на DC, който да не се вълнува от факта, че Питър Сафран и Джеймс Гън ще отговарят за създаването на бъдещите филми.

Хенри Кавил, "Черния Адам" и потвърждението, че актьорът отново ще бъде Супермен

Хенри Кавил най-после изплю камъчето

Очакваната изненада е факт

Едва ли има и някой, който да не е доволен от новината, че Хенри Кавил ще се завърне в ролята на Супермен. Нещо, което приехме за сигурно поради две причини. Първата бе, че видяхме Кавил като Супермен в сцената след надписите на "Черния Адам". А няколко дни по-късно самият актьор потвърди, че се завръща.

Е, оказва се, че не е трябвало да се радваме, защото завръщането на Кавил може въобще да не се осъществи. От The Hollywood Reporter разбираме, че Джеймс Гън работи върху сценария на филм за Супермен, който обаче да бъде насочен към по-млада версия на супергероя.

Нещо, което означава, че не Хенри Кавил ще влезе в ролята. Гън и Сафран са се срещнали с Кавил и са му съобщили новината, като са обсъдили как могат да работят заедно в бъдеще (вероятно с друга роля за актьора). Според запознати източници Джеймс Гън може и да режисира въпросния нов филм, което би било страхотно, но не е сигурно, защото това ще зависи от натовареността му.

В Twitter Гън написа, че със Сафран вече са подготвили план за следващите няколко филма на DC и в началото на 2023 г. ще го обявят. Отговаряйки на въпроси, Гън също пояснява, че все още не се знае кой ще режисира въпросния филм за Супермен, но това няма да е Бен Афлек.

Всъщност актьорът е изразил желанието си да режисира филм, Гън и Сафран също искат това, но все още не са открили точния филм. Колкото до Хенри Кавил, в профила си в Instagram той също потвърди, че се е срещнал с двамата и настина в крайна сметка няма да бъде Супермен.

Актьорът допълва, че преди да бъдат назначени те, от студиото са му казали, че може да потвърди официално завръщането си, затова и го е направил. Но сега вече те отговарят за DC и какво и как ще се случва със супергероите, и макар да разбира решението им, му е трудно да го приеме.

Дани Гарсия и брат ѝ Хирам, които със сигурност са били в основата на идеята за завръщането му, го подкрепиха в коментарите, пишейки, че за тях той винаги ще си остане Супермен.