Едва ли можем да си представим последната година и половина без стрийминг платформите, които ни осигуряваха нови заглавия и забавления, без да напускаме дома си. Истината е, че вече рядко се сещаме за кино, а с появата на НВО Max в България може съвсем да го забравим.

Game of Thrones e от оригиналните продукции на платформата

Източник: НВО

Game of Thrones e от оригиналните продукции на платформата

Платформата на WarnerMedia стъпва на европейския пазар на 26 октомври, когато ще бъде достъпна първо в Швеция, Дания, Норвегия, Финландия, Испания и Андора.

На българския пазар НВО Max ще се появи през 2022 г., когато е предвидено услугите й да станат достъпни за още 14 пазара, между които е и нашата страна.

Поредицата за Хари Потър е достъпна за гледане в НВО

Поредицата за Хари Потър е достъпна за гледане в НВО

Различното с досегашната услуга НВО Go e по-лесното откриване на ново съдържание чрез персонализирани предложения, базирани на интересите на зрителя. Което е голям плюс предвид факта, че НВО предлага над 7000 часа филми и сериали.

"Наследници" и кога ще е премиерата на трети сезон на семейната драма на НВО

Трети сезон на "Наследници" е почти тук

Кога да го очакваме

"Уникалната и изключителна комбинация от емблематично съдържание от Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals, включително локални продукции и лицензно съдържание на външни студия, се обединява в стрийминг платформа, която феновете в Европа ще заобичат", добавя Кристина Сулебакк, генерален мениджър, HBO Мax за EMEA.

Малка част от нещата, които ни очакват в новата платформа, може да видим тук.

HBO Max ще бъде достъпна за нови абонати, както и за всички, които към дадения момент ползват HBO GO. Абонаментът на настоящите потребители ще бъде автоматично прехвърлен към новата платформа, съобщават от НВО България.