В началото на юли най-после се сдобихме с тийзър на третия сезон на "Наследници". Семейната драма на НВО си спечели милиони зрители, благодарение на пикантния сюжет за борбата за власт, пари и надмощие във фамилията на медийния магнат Логан Рой.

Снимките на трети сезон бяха отложени заради пандемията и започнаха през есента на миналата година, но явно след това работата е вървяла бързо, защото от НВО вече обявиха и кога ще е премиерата.

Трети сезон на "Наследници" ще се появи през октомври, като точна дата за момента няма. Новината беше съобщена лаконично с публикация в официалния профил на НВО в Twitter.

Освен главните действащи лица - Логан Рой (Брайън Кокс), Кендъл Рой (Джеръми Стронг), Шивон Рой (Сара Снуук), Роман Рой (Кийрън Кълкин), Конър Рой (Алън Рък), братовчеда Грег (Никълъс Грег), съпруга на Шивон - Том (Матю Макфейдън), в новите серии ще видимо ще няколко холивудски звезди.

Ейдриън Броуди ще бъде милиардерът Джош Арънсън, който също има апетити към империята на Рой. Александър Скарсгард пък е Лукас Матсън - изпълнителен директор на успешна технологична компания.

Трети сезон на "Наследници" се очаква по НВО през октомври